Ρεάλ Σοσιεδάδ Β-Σπόρτινγκ Χιχόν 2-1: Καρικα-μπάμ και κάτω!

Σε ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο μέχρι το 44′ δεν υπήρχε προσπάθεια προς την εστία, οι Βάσκοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, χάρη στο 8ο γκολ του Καρακαμπούρι μετά την κάθετη μπαλιά του Ολασαγάστι.

Ο σύλλογος από την Αστούρια βελτίωσε την εικόνα του και ισοφάρισε στο 61′ με τον Τζούρτζεβιτς, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να φτάνει τα 10 γκολ

στο πρωτάθλημα. 

Μέχρι το τέλος του αγώνα αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για να συναντηθούν με τα δίχτυα, τελικώς ο Καρικαμπούρου με πέναλτι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το 2-1 με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να έχει 29 βαθμούς, παραμένοντας μεν 19η και στη ζώνη του υποβιβασμού, μειώνοντας δε τη διαφορά της απο την 18η Μιραντές στους 4 βαθμούς. 

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β: Θουμπιάουρε, Σόλα (86′ Βαλέρα), Ντε Θάρατε, Κλεμέντε, Γκόμες(86′ Μαρτίν), Ολασαγάστι, Τουριέντες, Αλκαΐν (60′ Λομπέτε), Ναβάρο (60′ Μπλασκό), Ρ. Λόπεθ (αρχ.) (74′ Ποκόρνι), Καρικαμπούρου

Προπονητής: Τσάμπι Αλόνσο

Σπόρτινγκ Χιχόν: Μαρίνιο (αρχ.) Μιλοβάνοβ (79′ Καλαβέρα), Μπαμπέν, Μπ. Λόπεθ, Κράβετς, Ριβέρα (87′ Πέρεθ), Ντίαθ, Μέντεθ )69′ Γραγέρα), Γκαρθία (69′ Κάμπος), Ροδρίγες, Τζούρτζεβιτς (80′ Ραμίρες)

Προπονητής: Χοσέ Λουίς Μαρτί

Keywords
Τυχαία Θέματα