Ρεάλ-Σεβίλλη 3-1: Με πολυτιμότερο… τον Αντσελότι

Οι Μαδρίλένοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν πλεονέκτημα στην πρώτη ευκαιρία πυο δημιούργησαν με ασίστ του Βινίσιους και τον Μόντριτς να σκοράρει για 2η φορά στην εφετινή σεζόν στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 19′ ο Άλαμπα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Μόντριτς στο 40′ και ο Βινίσιους στο 44′ απείλησαν όμως καθυστέρησαν να εκτελέσουν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Διάστημα στο οποίο η Σεβίλλη δεν είχε κλασσική ευκαιρία.

Ο Λαμέλα ισοφάρισε για

τη Σεβίλλη στο 54ο λεπτό με πολύ ωραίο πλασέ ενώ η Σεβίλλη θα μπορούσε να σκοράρει και με τον ίσκο τρία λεπτά αργότερα. Ο Αντεσλότι έριξε στο παιχνίδι παίκτες από τον πάγκο και οι Ασένσιο και Βάσκεθ ήταν καθοριστικοί. Ο Ασένσιο τροφοδότησε με μαγική πάσα τον Βινίσιους και ο Βραζιλιάνος με δεύτερη ασίστ στην αναμέτρηση έδωσε έτοιμο γκολ στον Βάσκεθ γγια το 2-1 της Ρεάλ στο 79′.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βαλβέρδε με εκπληκτική εκτέλεση στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης σημειώνοντας το 6ο του γκολ στη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα