Ρεάλ Μαδρίτης-Ούνικς 85-68: Καλεσμένη στο πάρτι της “Βασίλισσας” (hls)

Οι Ρώσοι προέβαλαν αντίσταση μόνο για 8 λεπτά στην πρώτη περίοδο, όταν καθοδηγούμενοι από τον Λορένζο Μπράουν ο οποίος είχε πετύχει 8 πόντους, προηγήθηκαν 12-14. Η Ρεάλ όμως πάτησε γκάζι και έκλεισε το δεκάλεπτο με σερί 9-0, με 3 συνεχόμενα τρίποντα από τον Γιουλ, χωρίς να κοιτάξει ξανά πίσω.

Στις αρχές της δεύτερης περιόδου η Ούνικς μείωσε στους 5, αλλά μέχρι εκεί. Η Ρεάλ με σωστές επιλογές και εξαιρετική άμυνα, συνεχώς ανέβαζε τη διαφορά, η οποία έφτασε και τους 16 πόντους λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο Γιαμπουσέλι και Ταβάρες πήραν το όπλο τους,

με τους Ρώσους να μην έχουν το μέγεθος για να τους αντιμετωπίσουν. Η διαφορά έφτασε τους 31, 74-43 στο 29ο λεπτό, δίνοντας τυπικό χαρακτήρα στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Λάσο και Περάσοβιτς κοίταξαν βαθιά στον πάγκο τους δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δε βλέπουν συχνά παρκέ. Η Ρεάλ είχε 4 διψήφιους με τον Ταβάρες να έχει νταμπλ νταμπλ με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Για την Ούνικς που μείωσε τη διαφορά στην τελευταία περίοδο, Λορένζο Μπράουν και Ζεκίρι είχαν από 13 πόντους, με τον Αμερικανό να μοιράζει και 8 ασίστ. Η ομάδα του Περάσοβιτς είχε 44% δίποντο και 16 ριμπάουντ λιγότερα απ΄πο τους Ισπανούς.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα