Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πέρεθ έδωσε το σύνθημα για το 15ο

Ο πρόεδρος των «μερένχες» αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα και τόνισε πως ήταν ένα από τα δυσκολότερα, λόγω των προβλημάτων που ταλαιπώρησαν την ομάδα. Ο Πέρεθ στάθηκε στους τραυματισμούς των Μιλιτάο, Κουρτουά και Αλάμπα, ενώ αποθέωσε και τον Κάρλο Αντσελότι.

Αρχικά, ο Πέρεθ δήλωσε: «Αυτό είναι το 36ο μας πρωτάθλημα και είναι πολύ ξεχωριστό, γιατί το κατακτήσαμε με την αξία μας, όπως και όλα όσα έχουμε πάρει στα 122 χρόνια της ιστορίας μας. Υπηρετώντας τις αξίες της ταπεινότητας, του σεβασμού, της αλληλεγγύης και του fair play.

Είναι πολύ δύσκολο να αντιπαρέλθεις τις δυσκολίες που είχαμε εμείς φέτος με τόσους τραυματισμούς, αλλά τα καταφέραμε. Χάσαμε παίκτες αξίας όπως ο Μιλιτάο, ο Κουρτουά και ο Αλάμπα, αλλά αυτή η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις που έδειχναν αδιέξοδες».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας συμπλήρωσε: «Η Ρεάλ κόντρα σε όλα αυτά έδειξε πως είναι διψασμένη για τίτλους και τα κατάφερε, υπό την καθοδήγηση του Κάρλο Αντσελότι, που ήδη είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητής στην ιστορία μας. Η ιστορία του συλλόγου μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να μεγαλώνουμε τον θρύλο της Ρεάλ. Να μην αμφιβάλλει κανείς πως θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το 15ο Champions League».

Keywords
Τυχαία Θέματα