Ρεάλ Μαδρίτης: Ο γιος του Μαρσέλο στα χνάρια του διάσημου μπαμπά του! (vids)

To όνομα του είναι Έντζο, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και – για την ώρα – είναι γνωστός ως ο γιος του σπουδαίου Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης. Και λέμε για την ώρα, γιατί το 12χρονο τέκνο του Βραζιλιάνου παικταρά των “Γκαλάκτικος” έχει τρελάνει… κόσμο με τα κατορθώματα του στις μικρές ομάδες των Μαδριλένων!

View this post on Instagram

A post shared by DOZE (@groupdoze)

Ο Έντζο αγωνίζεται ως επιθετικός, έχει ήδη περάσει

σε μπόι τον πατέρα του (1.74) και φαίνεται ότι έχει πάρει αρκετά πράγματα από τον διάσημο μπαμπά. Αρχικά την αθλητικότητα του, αλλά και την ταχύτητα του Μαρσέλο. Και φυσικά τη…. μυθική κόμη του! Βέβαια ο πιτσιρικάς είναι ακόμα στην αρχή της ποδοσφαιρικής του πορείας και τα μεγάλα λόγια είναι μάλλον περιττά σε αυτές τις ηλικίες.

View this post on Instagram

A post shared by Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Όμως οι Ισπανοί που λατρεύουν αυτές τις ποδοσφαιρικές ιστορίες, αλλά και τις υπερβολές, έχουν ήδη στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στον – γεννημένο το 2009 – επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος με την καθοδήγηση του πατέρα του, προσπαθεί να κάνει τα σωστά – πρώτα βήματα – στο χώρο του ποδοσφαίρου.

View this post on Instagram

A post shared by Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Μάνατζερ του είναι ο Μαρσέλο, ενώ ο Έντζο διαθέτει τόσο την ισπανική, όσο και τη βραζιλιάνικη υπηκοότητα και δεν έχει ακόμα μπει στη διαδικασία να επιλέξει τη χώρα που ενδέχεται να εκπροσωπήσει μελλοντικά σε διεθνές επίπεδο.

Ο μικρός έχει και έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο instagram, με μισό εκατομμύριο followers (!), ενώ ήδη μια γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών είναι χορηγός του!

Keywords
Τυχαία Θέματα