Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι είναι χαρούμενος

Ο Ιταλός τεχνικός μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν και τα δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο των «μερένχες». Αρχικά, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα τον ήθελαν στον πάγκο της Βραζιλίας. Ο ίδιος τονίζει πως είναι χαρούμενος στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης και πως έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, ο Αντσελότι δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Σεβίλλη: «Είμαι ακόμη εδώ. Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Προφανώς, όπως έχω πει πολλές φορές, είμαι πολύ χαρούμενος

στη Ρεάλ Μαδρίτης και σταματάω να μιλάω γι’ αυτό. Είμαι λίγο εγωιστής βέβαια. Προφανώς, ναι, γιατί πιστεύω ότι σε κάθε δουλειά είναι απαραίτητος λίγος εγωισμός για να την κάνεις καλά. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με αυτήν την ερώτηση».

Στη συνέχεια, ο 64χρονος προπονητής συμπλήρωσε: «Θέλετε να μάθετε εάν θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου ή όχι; Δε μιλάω για το μέλλον μου, γιατί το μέλλον μου είναι το Σάββατο, είναι την Τετάρτη και είναι το Clasico».

Keywords
Τυχαία Θέματα