Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία 2-0: “Καθάρισε” σε 11 λεπτά με Βαλβέρδε και Ασένσιο

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε τη Λειψία στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι παρουσιάστηκε στο πρώτο μέρος χωρίς ρυθμό, ενώ τις σπουδαιότερες ευκαιρίες δημιούργησε ο σύλλογος της Γερμανίας.

Αρχικά η Λειψία με πρωταγωνιστή τον Νκουνκού ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του 24χρονου Γάλλου, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδωσε παράβαση. Στο 21′ ο Φόρσμπεργκ απείλησε στην αντεπίθεση, στη συνέχεια ο Νκουνκού αστόχησε από θέση τετ-α-τετ

με τον Κουρτουά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “μπλάνκος” χρειάστηκαν 11 λεπτά και δύο γκολ των Βαλβέρδε (80′) και Ασένσιο (90+1′) για τη δεύτερη νίκη στον όμιλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε στην πρώτη θέση, αφήνοντας τη Λειψία τελευταία και στο μηδέν.

Οι συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλος Αντσελότι, 4-3-3): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Νάτσο, Μόντριτς, Τσουαμενί, Καμαβινγκά (64′ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο και Βινίσιους.

Λειψία (Μάρκο Ρόζε, 4-2-3-1): Γκουλάσι, Σιμακάν, Ορμάν, Ντιαλό, Ράουμ, Χέντριχς, Σλάγκερ, Νκουνκού, Φόρσμπεργκ, Σόμποσλαϊ, Βέρνερ.

Η βαθμολογία στον Group F:

Ρεάλ Μαδρίτης 6Σαχτάρ Ντονέτσκ 4Σέλτικ 1Λειψία 0

Οι αγώνες της 3ης Αγωνιστικής:

05/10 – 22:00, Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντονέτσκ

05/10- 19:45, Λειψία-Σέλτικ

Keywords
Τυχαία Θέματα