Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1: «Καθάρισε» ο Μπενζεμά (hls)

Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1: «Καθάρισε» ο Μπενζεμά (hls)gdouskasΤετ, 12/16/2020 - 00:58

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να την οδηγεί, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Αθλέτικ Μπιλμπάο για τη 13η αγωνιστική της La Liga, επικρατώντας με 3-1 για να βρεθεί στους 26 βαθμούς και την κορυφή, μαζί με τις Σοσιεδάδ και Ατλέτικο (δύο ματς λιγότερα οι «ροχιμπλάνκος»).

Κομβικό σημείο του παιχνιδιού η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ραούλ Γκαρθία στο 13’. Ο Κρόος

άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις για τους πρωταθλητές, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 52’ με τον Κάπα, όμως ο Γάλλος είχε τον τελευταίο λόγο και με γκολ του στο 74’ και στο 90+1’ αντίστοιχα έδωσε το τρίτο σερί τρίποντο στην ομάδα του Ζιντάν.

Καθοριστική και η συμβολή του Κουρτουά, καθώς δευτερόλεπτα προτού ο Μπενζεμά σημειώσει το 3-1, έχει κάνει σπουδαία επέμβαση, διατηρώντας το προβάδισμα της ομάδας του.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Athletic Bilbao - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Ραούλ Γκαρθία στο 13’, οι Μαδριλένοι «ίδρωσαν» αλλά τελικώς πήρα τη νίκη επί των αξιόμαχων Βάσκων για να βρεθούν στους 26 βαθμούς, μαζί με Ατλέτικο και Σοσιεδάδ. Article publish on Τετ, 12/16/2020 - 00:58 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα