Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωσε τον Καμπάτσο ο Λάσο

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωσε τον Καμπάτσο ο ΛάσοtnalΔευ, 11/23/2020 - 10:40

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φακούντο Καμπάτσο και υπογράμμισε πως ποτέ δεν αμφέβαλε για το ταλέντο του. Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στην επικείμενη μετακίνηση του Αργεντινού παίκτη στο ΝΒΑ και στην καριέρα του στους “μερένχες”.

Αρχικά, ο Λάσο δήλωσε: “Τον συνάντησα 5-6 χρόνια πριν όταν ήρθε και δεν είχα

αμφιβολία γι αυτόν ως παίκτη. Από την πρώτη στιγμή ήταν σε θέση να ωριμάσει αγωνιστικά. Την πρώτη σεζόν έζησε μια δύσκολη κατάσταση, ερχόμενος από την Αργεντινή ενώ είχε μπροστά του τους δύο Σέρχιο (Γιουλ και Ροντρίγκεθ). Είχε πάντα πολύ θετική νοοτροπία και αυτή του έδινε τη δυνατότητα να βελτιώνει κάθε πτυχή του παιχνιδιού του”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανό κόουτς συμπλήρωσε: “Έχω μόνο καλά λόγια γι αυτόν, είναι παίκτης που πάντα ήταν σε θέση να ωριμάζει μέσα από δύσκολες στιγμές. Πάντα ήμουν πολύ απαιτητικός μαζί του, ώστε να βελτιώνεται και εκείνος ήταν πολύ δεικτικός στην ιδέα να συνεχίσει να ωριμάζει. Η είσοδός του στην ομάδα ήταν πολύ καλή όπως και η ανάπτυξή του”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φακούντο Καμπάτσο και υπογράμμισε πως ποτέ δεν αμφέβαλε για το ταλέντο του. Article publish on Δευ, 11/23/2020 - 10:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα