Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ο Γιαμπουσέλε με Ολυμπιακό

Πληθαίνουν τα προβλήματα για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, εν όψει του μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Φαλ και Μιλουτίνοφ, που θα μείνουν εκτός δράσης για αρκετό καιρό, ενώ αγωνιούν για την κατάσταση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και δεν είναι ακόμα βέβαιη η συμμετοχή

του στο αυριανό παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Τσους Ματέο δεν υπολογίζει στους Ταβάρες και Γιουλ, ενώ στον αμφίβολο Κοζέρ προστίθεται ο Γιαμπουσέλε, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης (24/01), καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο. 

Να τονίσουμε βέβαια, πως ο Ισπανός προπονητής σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Γάλλου Φόργουορντ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχει ένα μικρό πρόβλημα με το γόνατό του και ελπίζουμε να είναι απλώς μια υπερφόρτωση και τίποτα περισσότερο και αύριο να βασιστούμε σε αυτόν. Σήμερα δεν έχει προπονηθεί, αλλά ελπίζω ότι αύριο δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα δούμε πώς θα ανταποκριθεί, γιατί θα κάνουμε κάποιες δοκιμές. Ελπίζω να είναι μόνο κάποιες δοκιμές».

Keywords
Τυχαία Θέματα