Ρεάλ Μαδρίτης : Μια βασίλισσα σε... γάζες

Η περσινή χρονιά της ποδοσφαιρικής Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε με το εντυπωσιακό νούμερο των πενήντα τραυματισμών σε μια σεζόν. Φέτος, μέσα σε ένα μήνα, έχει ήδη δεκαπέντε και μοιάζει εύκολο να σπάσει το περσινό ρεκόρ.

Τις πταίει; Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν καταρρέουν.

Επτά αγώνες έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μαδρίτης και οι τραυματισμοί μέσα σε ένα μήνα είναι... δεκαπέντε!

Το εντυπωσιακό και φυσικά αρκετά ανησυχητικό για τον Ζιζού είναι ότι οι δεκαπέντε τραυματισμοί αφορούν ούτε λίγο ούτε πολύ... έντεκα ποδοσφαιριστές της μαδριλένικης
ομάδας με τον Φερλάν Μεντί να έχει περάσει ήδη δύο φορές από το ιατρικό κέντρο. Αποχώρησε με θλάση στον προσαγωγό από το παιχνίδι με την Σεβίλλη.

Με την Οσασούνα ο Γάλλος τεχνικός δεν μπόρεσε να έχει στην αποστολή ούτε τον Γκάρεθ Μπέιλ όχι γιατί είναι τραυματίας αλλά γιατί δεν θέλει να ρισκάρει τραυματισμό του με συνεχόμενα παιχνίδια.

Υπάρχουν πολλοί που αναρωτιούνται γιατί έχει αρχίσει τόσο άσχημα η Ρεάλ Μαδρίτης και άλλοι τόσοι που καταγράφουν ονόματα υποψήφιων προπονητών για την θέση του Ζιντάν.

Όποιος και να έρθει όμως αν δεν μπορεί να βρει μια σταθερή ενδεκάδα θα έχει πρόβλημα. Ο Ζιντάν για την ώρα δεν παραπονιέται με τα προβλήματα που έχει αλλά σίγουρα φαίνεται ο προβληματισμός στο πρόσωπό του όταν η κουβέντα πηγαίνει στο ποιος είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αν συγκρίνουμε με Μπαρσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης... οι μπλαουγκράνα μέχρι στιγμής έχουν επτά τραυματισμούς και οι ροχιμπλάνκος έξι. Δεν είναι και εύκολη η αποστολή του Ζιζού.

Το περίεργο είναι ότι ο Ζιντάν άφησε την ομάδα στα χέρια του Γκρεγκορί Ντουπόν του πρώην γυμναστή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας όταν κατέκτησε το Παγκόσμιο κύπελλο. Μετά τον δεύτερο τραυματισμό του Μεντί πλέον ο Ντουπόν είναι σε δύσκολη θέση και ήδη έχει αρχίσει η συζήτηση για την αντικατάστασή του αν φυσικά συνεχιστεί αυτή η μάστιγα των μυϊκών τραυματισμών που κυνηγάει φέτος την βασίλισσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα