Ρεάλ Μαδρίτης: Θα μείνει αξέχαστος ο Μανθάνο! (pic)

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα μείνει αξέχαστος ο Μανθάνο! (pic)mkatsafaΔευ, 11/09/2020 - 14:08

Ο 36χρονος από την Εξτρεμαδούρα, έγινε ο πρώτος διαιτητής που δίνει τρία πέναλτι εις βάρος μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ισπανίας. Δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν με τη Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, έγινε όμως με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Η Βαλένθια, του άλλοτε προπονητή των Ολυμπιακού Βόλου και Κέρκυρας, έφτασε στη μεγάλη νίκη με σκορ 4-1 με τρία εύστοχα πέναλτι του Κάρλος Σολέρ και ένα αυτογκόλ του Βαράν.

Τρία πέναλτι σε ένα ματς έχουν δοθεί μόνο 9 φορές στο παρελθόν στη La Liga και το εκπληκτικό στοιχείο είναι ότι η Μαδριλένοι, είχαν ηττηθεί μέχρι την Κυριακή, μόλις 3 φορές σε 32 παιχνίδια με διαιτητή τον Μανθάνο. Επίσης ήταν ο διαιτητής που έχει δώσει τα περισσότερα πέναλτι υπέρ της Ρεάλ, 11 συνολικά! 
Το αποτέλεσμα στέλνει τη Ρεάλ στη διακοπή με… συννεφιασμένο ουρανό. Η ομάδα του Ζιντάν ήταν σε καλό φεγγάρι μετά τη μεγάλη νίκη 3-2 επί της Ίντερ στο Champions League την περασμένη Τετάρτη, αλλά τώρα με την ήττα από τη Βαλένθια βρέθηκε τέταρτη στη LaLiga.

Μετά την επανεκκίνηση της LaLiga θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ο Ουνάι Έμερι την έχει οδηγήσει στη 2η θέση, πίσω από τη Σοσιεδάδ.  Στη συνέχεια, οι «Λος Μπλάνκος» ταξιδεύουν στην Ιταλία για το 2ο παιχνίδι με την Ίντερ. Και τα δύο αυτά ματς θα μπορούσαν να καθορίσουν πολλά. Θα μπορούσαν να καθαρίσουν τον συννεφιασμένο ουρανό ή να τον κάνουν ακόμη πιο μαύρο και μουντό… 

Don Carlos Soler

Keywords
Τυχαία Θέματα