Ρεάλ: Αναζητά τη νέα γενιά μέσων

Ρεάλ: Αναζητά τη νέα γενιά μέσωνtbairaktΠαρ, 11/20/2020 - 14:00

Ο Ζινεντίν Ζιντάν προβληματίζεται με την απόδοση των μέσων της Ρεάλ κι αναζητά ήδη λύσεις και τη νέα γενιά που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση.


Στο παρελθόν μπορεί τα γκολ των Μπενζεμά, Μπέϊλ και Ρονάλντο να έδωσαν στην Ρεάλ τρία συνεχόμενα 

Champions League, η δουλειά των μέσων όμως με τους Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Κασεμίρο ήταν εξίσου σημαντική.


Από το 2018 όμως και μετά, σταδιακά η απόδοση των μέσων των Λος Μπλάνκος δεν είναι η ίδια. Μπορεί λίγο έως πολύ να συνεχίζουν βασικοί, αλλά η δουλειά δεν είναι ίδια.
Οι αφίξεις κάποιων νέων θα έλεγε κανείς ότι δεν έχουν βοηθήσει, μάλλον έχουν μπερδέψει περισσότερο την κατάσταση.
Πάμε να δούμε τι έχει κάνει ο καθένας ξεχωριστά και πόσο αυτό έχει επηρεάσει και την ομαδική απόδοση.


Φέντε Βαλβέρδε: Υλικό αρχηγικό
Ο Ουρουγουανός ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά ο τραυματισμός του τον έφερε πίσω. Παρόλα αυτά έχει αγωνιστεί 810 λεπτά για την Ρεάλ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, περισσότερο από κάθε άλλο μέσο, ενώ έχει σημειώσει και τρία γκολ. Ξεκίνησε στα 9 από τα 11 ματς και είναι πρώτος σε ανακτήσεις (46) και ντρίπλες (15).


Λούκα Μόντριτς: Διατηρεί την θέση του
Ο Κροάτης διεθνής έχει δώσει το παρών και στα 11 ματς της Ρεάλ, ξεκινώντας στα επτά. Ο βετεράνος μέσος έχει σημειώσει δύο γκολ, έχει τις περισσότερες πάσες (510), έχει δημιουργήσει 10 καταστάσεις για γκολ και τις περισσότερες ντρίπλες (17).

Κασεμίρο; Η σταθερά
Όσο ο Ζιντάν επιμένει στο 4-3-3, ο Κασεμίρο θα είναι ακλόνητος στην ενδεκάδα. Είχε παίξει όλα τα ματς πριν από εκείνο στο Μεστάγια και την συντριβή με 4-1 από την Βαλένθια, μένοντας εκτός λόγω κορωνοϊού. Ένα γκολ, μία ασίστ και τις περισσότερες επανακτήσεις (67).


Τόνι Κρόος: Πεσμένος
Στα 30 του πλέον ο γερμανός μέσος έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα. Ξεκίνησε σε έξι ματς, σε τέσσερα εκ των οποίων έγινε αλλαγή. Παρόλα ταύτα έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ (21).


Ίσκο: Προσπαθεί ν’ ανέβει, αλλά...
Προσπαθεί αλλά ακόμη δεν έχει μπορέσει να βρει την φόρμα του. Επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, έχει ξεκινήσει μόλις σε τρία ματς, έχοντας συμμετοχή συνολικά σε έξι.

Μάρτιν Όντεγκααρντ: Λίγα πράγματα
Ο Νορβηγός ξεκίνησε στα δύο πρώτα ματς αλλά στην συνέχεια τραυματίστηκε. Έχει επιστρέψει και προσπαθεί για μια θέση στην μεσαία γραμμή.
Είναι φανερό ότι το πράγμα δεν δουλεύει και οι βοήθειες είναι λίγες.


Ξεκινώντας από τον ερχόμενο Γενάρη και φυσικά το επόμενο καλοκαίρι, κορωνοϊού επιτρέποντος, η Ρεάλ θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δύο μέσων που θα κάνουν τη διαφορά.

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ζινεντίν Ζιντάν προβληματίζεται με την απόδοση των μέσων της Ρεάλ κι αναζητά ήδη λύσεις και τη νέα γενιά που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση. Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 14:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα