Ρεάλ - Ατλέτικο 2 - 0: Πήρε το ντέρμπι η ομάδα του Ζιντάν (hls)

Ρεάλ - Ατλέτικο 2 - 0: Πήρε το ντέρμπι η ομάδα του Ζιντάν (hls)csaranΚυρ, 12/13/2020 - 00:02

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης την Ατλέτικo σε έναν αγώνα που πάντα έχει την δική της ξεχωριστή σημασία.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε πολύ καλύτερα στον αγώνα,με σωστή ανάπτυξη και ωραία κυκλοφορία της μπάλας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δημιουργούσε και επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Όμπλακ.

Οι γηπεδούχοι έκρουσαν το πρώτο καμπανάκι στο 10ο λεπτό με το δοκάρι του Μπενζεμά, για να

ανοίξουν τελικά το σκορ πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Κασεμίρο μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρόος.

Οι "μερέγκες" συνέχισαν να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ρυθμό της αναμέτρησης να έχει πέσει,στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Σιμέονε προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις μετά από κόρνερ χωρίς όμως να υπάρξει ουσιαστική ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σιμεόνε έκανε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του και να ψάξει την ισοφάριση. Η καλύτερη στιγμή στα πρώτα λεπτά ανήκει στους "Ροχιμπλάνκος" αφού στο 55 έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λεμάρ να φέρουν τον αγώνα σε πλήρη ισσοροπία.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων συνέχισε την προσπάθεια του να επηρεάσει την εξέλιξη του ματς και με άλλες διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο, μάταια όμως.

Στο 63 ο Καρβαχάλ πιάνει ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή του Όμπλακ κάνοντας το 2 - 0 και γράφοντας ουσιαστικά τον επίλογο της αναμέτρησης με τις προσπάθειες των δυο ομάδων στην συνέχεια να μην διαφοροποιούν το τελικό αποτέλεσμα. 

 

 

 

 

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση οι "μερέγκες" πήραν την νίκη και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της La Liga με 23 βαθμούς. Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 00:02 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα