Ραντεβού πρόκρισης... στο Γεντί Κουλέ

Από ένα καλό ημίχρονο για κάθε ομάδα στο ντέρμπι της Κρήτης στο Παγκρήτιο! Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία με τον ΟΦΗ να ανοίγει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και τον Εργοτέλη να ισοφαρίζει στο δεύτερο ημίχρονο! Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση!

Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να κινδυνεύσει! Ο Νάστος με εντυπωσιακό σουτ από τα 35 μέτρα νίκησε τον Κατσημήτρο στο 28ο λεπτό και έδωσε στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
το προβάδισμα!

Ο Εργοτέλης αντέδρασε με στατικές φάσεις και λίγο έλειψε να πανηγυρίσει αλλά από προσπάθεια παίκτη του ΟΦΗ. Ο Στρέζος απέτρεψε το αυτογκόλ που πήγε να πετύχει ο Σασί με εντυπωσιακή επέμβαση στο 44ο λεπτό! Ημίχρονο 0-1!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο! Πίεσαν τον ΟΦΗ! Γέμισε πολλές φορές την μπάλα στην περιοχή της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου! Έκανε μια καλή ευκαιρία με τον Έφορντ στο 59ο λεπτό και τελικά ισοφάρισε στο 66ο λεπτό!

Σέντρα του Γιακούμπου από αριστερά, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Ιατρούδης και με κεφαλιά πρόλαβε τον Στρέζο και ισοφάρισε!

Αν και ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες έμοιαζαν ικανοποιημένες με 1-1... ο Κούατενγκ λίγο έλειψε να γυρίσει το ματς. Ο επιθετικός του Εργοτέλη εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μιχόγεβιτς, πέρασε τον Στρέζο, πλάσαρε σε κενή εστία αλλά ο Ποτουρίδης έσωσε πριν περάσει την γραμμή η μπάλα.

Το ματς έληξε χωρίς άλλη φάση, ισόπαλο 1-1!

Εργοτέλης : Κατσημήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης (65' Λαμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Καπνίδης (54' Κουάτενγκ)

ΟΦΗ : Στρέζος - Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης - Νάστος, Οικονόμου - Ντίνας (78' Κυριακίδης), Σασί (46' Πλατέλλας), Κοροβέσης - Βουό (65' Πέρσον)
Keywords
Τυχαία Θέματα