Ράμζεϊ: Επιστρέφει Πρέμιερ Λιγκ

Ράμζεϊ: Επιστρέφει Πρέμιερ ΛιγκsdimolitΤετ, 03/24/2021 - 01:15

Ο Άαρον Ράμζεϊ δεν έχει πείσει τη Γιουβέντους και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν με προορισμό την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ.

Η εφημερίδα Tuttosport γράφει πως ο Ουαλός έχει ψυχολογικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στο Τορίνο και η Γιουβέντους βρίσκεται στο ακουστικό της για προσφορές.

Η Γιουβέντους προφανώς και θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο ρόστερ της και ο Ράμζεϊ δεν θα είναι ο μοναδικός που θα κουνήσει μαντίλι.

 Στη πρώτη του σεζόν ερχόμενος από την Άρσεναλ και το Λονδίνο ο 30χρονος μέτρησε 24 συμμετοχές στη Serie A όμως κατάφερε να βγάλει μόλις ένα ολόκληρο αγώνα παίζοντας και τα 90 λεπτά. Φέτος έχει 18 συμμετοχές και πάλι μόλις ένα ματς έχει παίξει γεμάτο.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο Άαρον Ράμζεϊ δεν έχει πείσει τη Γιουβέντους και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν με προορισμό την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Article publish on Τετ, 03/24/2021 - 01:15 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα