Ράμος: "Δεν έπρεπε να φύγει από τη Ρεάλ ο Ρονάλντο"

Ράμος: "Δεν έπρεπε να φύγει από τη Ρεάλ ο Ρονάλντο"osinteliΣάβ, 03/13/2021 - 08:00

Λάθος χαρακτήρισε την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Ράμος, καθώς όπως εξήγησε από τη συγκεκριμένη εξέλιξη βγήκαν χαμένες και οι δύο πλευρές.

Ο Ισπανός αμυντικός με αφορμή τα δημοσιεύματα που συνδέουν ξανά τη "βασίλισσα" με τον Πορτογάλο σταρ, υποστήριξε πως αν η απόφαση ήταν στο χέρι του δεν θα τον είχε αφήσει

να φύγει από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

"Και οι δύο βγήκαν χαμένοι. Και ο Κριστιάνο έχασε που έφυγε από τη Ρεάλ και η Ρεάλ έχασε που έφυγε ο Κριστιάνο. Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα τον άφηνα να φύγει. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες. Μαζί του θα είχαμε κατακτήσει ακόμη περισσότερα τρόπαια.

Μερικές σχέσεις, είναι σχέσεις ζωής. Ήταν μία ομαδική δουλειά βέβαια. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο πολύ μας βοήθησε να κατακτήσουμε κάποια τρόπαια", σχολίασε ο Σέρχιο Ράμος

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Λάθος χαρακτήρισε την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Ράμος, καθώς όπως εξήγησε από τη συγκεκριμένη εξέλιξη βγήκαν χαμένες και οι δύο πλευρές.

Article publish on Σάβ, 03/13/2021 - 08:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα