Ψήνεται η επιστροφή, αλλά που;

Η σεζόν για τον Γάλλο διεθνή που βρίσκεται στην Αμερική και το Παγκόσμιο Κύπελλο, έληξε χωρίς τον τίτλο της Σαουδικής Αραβίας Pro League, ο οποίος πήγε στην Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με αρκετά ιταλικά δημοσιεύματα, η Κόμο είναι θαυμαστής του Ερναντέζ εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας προηγουμένως καταλήξει σε άτυπη συμφωνία με τη Μίλανγια μια πιθανή μεταγραφή, μόνο και μόνο για να απορρίψει ο παίκτης την κίνηση.

Η προοπτική του Champions League

υπό τον Σεσκ Φάμπρεγας θα μπορούσε α αποδειχθεί ένα πιο πειστικό επιχείρημα, με το ντεμπούτο της Κόμο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση να αποτελεί ένα πραγματικό σημείο πώλησης για έναν παίκτη του βεληνεκούς του Ερναντέζ..

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους εξαρτάται από την αποχώρηση του Αντρέα Καμπιάζο, η οποία φαίνεται ολοένα και πιο πιθανή δεδομένου του ενδιαφέροντος από την Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι. Σε περίπτωση που φύγει ο Καμπιάσο, ο Γάλλος θα αποτελέσει έναν έμπειρο παίκτη της Serie A για να καλύψει το κενό στην αριστερή πτέρυγα.

Στα 28 του, ο Ερνάντες βρίσκεται στο απόγειο της δύναμής του και θα του αποφέρει σημαντικούς μισθούς, αλλά η συμμετοχή στο Champions League και από τους δύο πιθανούς μνηστήρες ενισχύει σημαντικά την άποψη της Ιταλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα