«Ψήλωσε» ο Άρης

Αλλαγή σκηνικού την Πέμπτη (15/3) σε ό,τι αφορά στα προβλήματα που είχε ο Άρης από την αρχή της εβδομάδας, με τη μη συμμετοχή των δύο βασικών ψηλών στις προπονήσεις. Οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Βασίλης Χρηστίδης μπήκαν στο πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι γέμισε η ρακέτα των «κίτρινων» για το σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι που ακολουθεί.

Πιο
συγκεκριμένα, ο μεν Τσαϊρέλης συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος. Την Παρασκευή, πάντως, αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση. Ο δε Χρηστίδης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αφήνοντας πίσω του το διάστεμμα που υπέστη στο πόδι.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, υπολογίζει και τους δύο παίκτες για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτός που μάλλον δεν μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του ο κόουτς του Άρη είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος και την Πέμπτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας προβλημάτων στα γόνατα.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης λειτουργεί και πάλι η μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο. Από τη στιγμή που οι υπάλληλοι της εταιρείας σταμάτησαν την επίσχεση εργασίας, η κανονικότητα επανήλθε και σε αυτό το επίπεδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα