Ψηφίζει...νίκη με Μπασκόνια!

Εν μέσω των εξελίξεων όσον αφορά τις σχέσεις του με την Euroleague, ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Μπασκόνια (21:15, Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr).

Η ΚΑΕ προανήγγειλλε δημοψήφισμα
ανάμεσα στους φιλάθλους για την παραμονή του συλλόγου στην διοργάνωση μετά την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όμως το αγωνιστικό τμήμα είναι υποχρεωμένο να συγκεντρωθεί στα καθήκοντά του και να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από την κακή εμφάνιση απέναντι στην Μπάμπεργκ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι, ενώ στο «Νίκος Γκάλης» θα δώσει το παρών το νέο απόκτημα της ομάδας, Άντριαν Πέιν, που θα ενταχθεί στο σύνολο τις επόμενες μέρες μετά την χθεσινή άφιξή του.

Οι Βάσκοι, που είχαν κερδίσει τους «πράσινους» στον πρώτο γύρο θέλουν την τρίτη σερί νίκη τους για να μείνουν σε τροχιά πλέι - οφ.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 22 φορές από το 2000 με μοιρασμένες νίκες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 8-3 απέναντι στην ομάδα της Βιτόρια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

21:05 Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ - Μπαρτσελόνα, Novasports5HD
21:15 Παναθηναϊκός Superfoods – Μπασκόνια (#PAOBAS), Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr
21:30 Βαλένθια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports4HD και στο Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova)
21:45 Ουνικάχα Μάλαγα – Αναντόλου Εφές, Novasports2HD
Keywords
Τυχαία Θέματα