Ψάχνουν νίκες οι “Δικέφαλοι”

Νίκες, που θα τους φέρουν πιο κοντά στους στόχους τους στο εφετινό Basketball Champions League αναζητούν οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στις αναμετρήσεις με Όπαβα (19:30 Novasports2HD) και Φουενλαμπράδα (21:00 Novasports1HD), αντίστοιχα. Ακούστε τις δυο αναμετρήσεις σε ηχητική μετάδοση από τη Web TV του Novasports.gr.

Αρχικά,
στις 19:30 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στο κλειστό της Πυλαίας την Όπαβα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ψάχνει την έβδομη νίκη της στον όμιλο, προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Έλληνας κόουτς δεν υπολογίζει στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Τζόντρε Τζέφερσον.

Στις 21:30 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία την Φουενλαμπράδα και θέλει τη νίκη, η οποία θα της δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην κορυφή του ομίλου, μετά το “στραβοπάτημα” της Νίμπουρκ κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Εκτός “μάχης” για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τεθεί οι Βασίλης Καββαδάς και Δημήτρης Μωραΐτης, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής από τον Λούκα Μπάνκι.
Keywords
Τυχαία Θέματα