Ψάχνεται για NFL ο Ουέιντ! (video)

O Ντουέιν Ουέιντ σκέφτεται ν' αγοράσει ομάδα του NFL και να ασχοληθεί με το αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Πριν από μερικούς μήνες ο Ουέιντ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και μαζί με τον ράπερ και επιχειρηματία, Ρικ Ρος, σκέφτηκαν να αγοράσουν μαζί μια ομάδα του εν λόγω
πρωταθλήματος.

«Το θέλω και το προχωράω ήδη αυτό το θέμα», ανέφερε ο Ουέιντ στη συνέντευξη στον Ρικ Ρος για το GQ Sports.

O Ουέιντ μίλησε και για μπάσκετ φυσικά και για την πλούσια καριέρα του λέγοντας με υπερηφάνεια:

"Ο στόχος μου ήταν να κερδίσω πρωταθλήματα. Να γίνω νικητής. Μπορεί να είσαι καλύτερος από εμένα σε πολλά σημεία, αλλά δεν είσαι καλύτερος γενικά. Ξέρω πώς να παίζω το παιχνίδι. Για εμένα, δεν είχε να κάνει ποτέ με το αν μπορείς να με κερδίσεις στο ένα εναντίον ενός. Έχει να κάνει περισσότερο με το αν μπορείς να γίνεις καλύτερος από αυτό που είμαι.

Ήρθα σε μια ομάδα των 25 νικών. Μπορείς να πάρεις μια ομάδα των 25 νικών και να την κάνεις πρωταθλήτρια, μέσα σε 3 χρόνια; Μπορείς να το κάνεις αυτό; Είχαν 25 νίκες όταν έγινα draft. Λέω στους γιους μου πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που πήγαν στο NBA και είχαν πολύ περισσότερο ταλέντο από τον μπαμπά σας. Αλλά υπήρχε κάτι που δεν είχαν. Είναι η καρδιά, είναι η πνευματική σκληράδα, είναι η ευκαιρία ή ένα ταλέντο από τον Θεό. Δεν ανησυχώ πολύ. Απαντώ κάθε βράδυ σε κάποιον, αλλά τελικά θα υπάρχει μόνο ένας Ντουέιν Ουέιντ".
Keywords
Τυχαία Θέματα