Ψάχνει το "μπαμ" με Γιορέντε ο Ολυμπιακός

Σε βαθιά, από οικονομικής άποψης, νερά κολυμπά από την Παρασκευή ο Ολυμπιακός, καθώς έχει στραφεί στην Αγγλική αγορά για να κλείσει τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό που θα έχει εμπειρία και παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις. Κοιτά λοιπόν ξεκάθαρα στο πάνω ράφι. Εκεί που συνήθως βρίσκονται παίκτες από τα μεγάλα
Πρωταθλήματα, όπως αυτό της Αγγλίας.

Ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι με τις όποιες μεγάλες δυσκολίες είναι αυτό του ανθρώπου που έστειλε την Τότεναμ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ισπανός Γιορέντε, αν και στα 34 του, έπαιξε πολλά ματς με τους "πετεινούς", αγωνίστηκε στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης και πλέον είναι διαθέσιμος. Η Τότεναμ άφησε ελεύθερο τον παίκτη να βρει ομάδα και όπως ήταν λογικό δημιουργήθηκε... ουρά. Μία από τις ομάδες και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα δώσει τη μάχη του ώστε να καταφέρει να φέρει έναν φορ τεράστιας κλάσης στο λιμάνι και να ταράξει και πάλι τα νερά.
Οι δυσκολίες, όπως προείπαμε, τεράστιες, κυρίως για το κασέ του παίκτη, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει κατά το παρελθόν πως έχουν γίνει εξαιρετικοί "παίκτες" στον κόσμο των μάνατζερς κι έχουν πολύ καλό όνομα, που πάντα βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Φυσικά ο Γιορέντε δεν είναι το μόνο όνομα που υπάρχει και ο μόνος παίκτης με τον οποίο ασχολούνται στον Ολυμπιακό, υπάρχει αναβρασμός καθώς στο λιμάνι θέλουν να τελειώνουν όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα με την συγκεκριμένη θέση.
Keywords
Τυχαία Θέματα