Ψάχνει νέο ξεκίνημα στη Ρώμη

Η εθνική Ελλάδος θέλει να κάνει την υπέρβαση και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιταλία, προκειμένου να δείξει πως μπαίνει σε μια νέα εποχή, με στόχο την πρόκριση στο επόμενο παγκόσμιο κύπελλο (21:45). Η ελληνική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με 4-1-2-1-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να θεωρεί πως ο ρόμβος στη μεσαία γραμμή είναι η καλύτερη διάταξη για το υλικό που έχει στα χέρια του.

Η εθνική αναμένεται να παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Σιόβα και Χατζηδιάκο στο κέντρο της άμυνας.
Οι Μπακάκης και Σταφυλίδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τον Κουρμπέλη να αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Οι Μάνταλος και Μπουχαλάκης θα είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι, με τον Τάσο Μπακασέτα να αγωνίζεται ως επιτελικό μέσος, πίσω από τους Τάσο Δώνη και Ευθύμη Κουλούρη. Θέση στο βασικό σχήμα φέρεται να διεκδικεί και ο Λημνιός.

Από την άλλη πλευρά, οι Ιταλοί αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ντοναρούμα θα καθίσει στην εστία της “σκουάτρα ατζούρα’, με τους Ντ’ Αμπρόσιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι και Σπινατσόλα να αποτελούν την τριάδα την άμυνας. Οι Βεράτι, Μπαρέλα και Ζορζίνιο θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Ινσίνιε, Κιέζ και Ιμόμπιλε θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής του ομίλου:

Βοσνία-Φινλανδία (19:00)
Λιχτενστάιν-Αρμενία (21:45)
Ιταλία-Ελλάδα (21:45)

Η βαθμολογία

Ιταλία 18 (18-3)
Φινλανδία 12 (8-4)
Αρμενία 9 (12-11)
Βοσνία 7 (12-11)
Ελλάδα 5 (7-10)
Λιχτενστάιν 1 (1-19)
Keywords
Τυχαία Θέματα