Ψάχνει αντίδραση στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός καλείται να παρουσιάσει αντίδραση και να φύγει από τη Βιτόρια με τη νίκη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια, για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague (22:00 Novasports2HD). Δείτε στις 21:00 από τη Web TV του Novasports.gr το pre game
της αναμέτρησης, ενώ στις 22:00 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξή της. Στις 00:00 θα μπορέσετε να δείτε το post game του αγώνα, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες και ψάχνουν την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις στη “Φερνάντο Μπουέσα Αρένα”, εν όψει και της δύσκολης συνέχειας, καθώς ακολουθούν οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εκτός), Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός) και Αναντολού Εφές (εντός).

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα αποφασίσει πριν την έναρξη του αγώνα, για το ποιος παίκτης θα μείνει εκτός δωδεκάδας. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι έχουν και αυτοί 1-2 νίκες και εμφανίζονται αποφασισμένοι εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Από την πλευρά των γηπεδούχων θα απουσιάσει ο Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος είναι τραυματίας.

Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς στις προηγούμενες 38 αναμετρήσεις των δυο ομάδων μετράει 23 νίκες έναντι 15 των αντιπάλων του. Οι Πειραιώτες μετρούν επτά νίκες στην έδρα της Μπασκόνια, η οποία έχει πανηγυρίσει δώδεκα φορές σε 19 εντός έδρας ματς κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, από την πλευρά της. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).
Keywords
Τυχαία Θέματα