Πρόβλημα με χιονιά και Χατσερίδη (pic)

Άλλα λογάριαζε ο Ρασβάν Λουτσέσκου σήμερα (3/1) να κάνει με τους παίκτες του στην προπόνηση, αλλιώς του βγήκαν τα πράγματα. Βλέπετε, ο χιονιάς, που είχε την τιμητική του στην περιοχή της Νέας Μεσημβρίας, όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, δεν επέτρεψε να γίνει εκεί το πρόγραμμα, αναγκάζοντας τους "ασπρόμαυρους" να μεταφερθούν στην Τούμπα. Και σα να μην έφτανε αυτό, προέκυψε και τραυματισμός του Εβγέν Χατσερίδη.

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη
ήταν καλύτερη, καθώς δεν χιόνιζε, αλλά έβρεχε. Και μόνο η αναστάτωση, όμως, ήταν πρόβλημα.Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση και περιελάμβανε ζέσταμα και ένα παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε μάθημα τακτικής από τον προπονητή και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Εβγέν Χατσερίδης υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει ότι ο στόπερ του "Δικέφαλου" θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.Την Παρασκευή (4.1) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας.
Και για του λόγου το αληθές, σχετικά με την κατάσταση στη Νέα Μεσημβρία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

❄☃️ It's snowboard time at our training ground!! #PAOK pic.twitter.com/X4diGQiJES

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 3 Ιανουαρίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα