Προβάδισμα στην Παρί έδωσε ο Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ είνσι γνωστός υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στην μάχη των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στην Παρί.

Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τενίστας τόνισε: “Δεν είμαι μαθηματικός για να μιλήσω με ποσοστά, διότι αυτές οι προκρίσεις κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ίσως φαβορί λόγω της δυναμικής της, αλλά η Ρεάλ έχει μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση. Ας ελπίσουμε να δούμε δύο καλά παιχνίδια. Θα είναι αναμετρήσεις
ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης”.

Για την αγωνιστική κρίση που βιώνει η «Βασίλισσα»: «Πριν από λίγους μήνες όλα ήταν πολύ καλά και τώρα παρουσιάζονται ως καταστροφή. Πάντα υπάρχουν και μέσες καταστάσεις και στον αθλητισμό έχουμε συνηθίσει από τη μια να πας αποθεώνουν και από την άλλη να μας επικρίνουν. Δεν χρειάζεται να δραματοποιείται η κατάσταση για μια ομάδα η οποία έχει κατακτήσει τελευταία δύο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα. Είναι περίεργη σεζόν, αλλά πρέπει να βλέπουμε μακροπρόθεσμα. Μακάρι η Ρεάλ να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εμείς θα συγχαρούμε τους αντιπάλους που θα είναι καλύτεροι».
Keywords
Τυχαία Θέματα