Πρώτο trailer για το reboot anime του "Fruits Basket"

Με τη φωνή της Honda-kun.

Αφού μάθαμε για την επιστροφή της ιστορίας της Natsuki Takaya, και πήραμε μία πρώτη γεύση από την αφίσα της, το πρώτο trailer ήρθε εκ μέρους του Funimation για να μας συστήσει το νέο αυτό εγχείρημα.

Σύμφωνα με το comicbook, το κανάλι που αναλαμβάνει τη μετάδοση της σειράς κοινοποίηση το trailer μέσω Twitter. Στα δευτερόλεπτα του βίντεο, ακούσαμε μία μικρή αφήγηση από την Manaka Iwami, η οποία δανείζει τη φωνή της στην πρωταγωνίστρια,

Honda Tooru, και είδαμε τα πρώτα βήματα της νεαρής ηρωίδας στην οικεία των τριών, πρώτων Sohma που θα γνωρίσουμε.

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία του "Fruits Basket", το trailer έδωσε μερικά στοιχεία, τα οποία αφορούν μία σειρά συμποσίων μεταξύ των 12+1 ζωδίων, που επαναλαμβάνεται στους αιώνες.

Η ιστορία του "Fruits Basket" της Natsuki Takaya ακολουθεί την Tooru, μία νεαρή κοπέλα που μετά από μία σειρά ατυχιών καταλήγει να ζει σε μία σκηνή, ενώ ταυτόχρονα πηγαίνει στο σχολείο και έπειτα εργάζεται σκληρά. Όταν ο συμμαθητής της, Yuki, αντιλαμβάνεται την κατάσταση της αποφασίζει να τη φιλοξενήσει σπίτι του, όπου η ζωή της θα αλλάξει για πάντα. Η Tooru δεν θα μάθει, απλώς, το μεγάλο μυστικό της οικογένειας Shoma, αλλά θα γίνει φύλακας του όταν θα κατοικήσει μόνιμα στο σπίτι τους και βρει την καινούργια της οικογένεια.

Το reboot θα έρθει μέσα στο 2019. Πριν από χρόνια, η ιστορία του "Fruits Basket" είχε μεταφερθεί ξανά, σε μία σειρά anime 26 επεισοδίων, που όχι απλώς δεν έφτασε μέχρι το τέλος της υπόθεσης του manga, αλλά δεν πρόλαβε να παρουσιάσει καν όλους τους χαρακτήρες.

Η νέα μεταφορά θα έρθει από το στούντιο TMS Entertainment με τον σκηνοθέτη Yoshihide Ibata να κρατά τα ηνία. Την επιμέλεια τον χαρακτήρων αναλαμβάνει ο Yuu Shindou.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΗ δεκάδα των πρώτων σε πωλήσεις manga του 2018 έχει μερικές εκπλήξειςΜια μοναδική Aston Martin στο AthensCon 2018[Updated] Καταστήματα που συμμετέχουν στην Black Friday 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα