Πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού το τρομακτικό "Curse of La Llorona"

Spooky...

To "The Curse of La Llorona" κατέκτησε την κορυφή του box office των ΗΠΑ.

Η τρομακτική ταινία με πρωταγωνίστρια την Linda Cardellini κέρδισε $26,5 εκ., σύμφωνα με το Box Office Mojo. Το Variety δημοσιεύει ότι αυτό ήταν το Σαββατοκύριακο και με την λιγότερη κίνηση, κάτι λογικό, αν σκεφτεί κανείς

ότι οι κάτοικοι της χώρας γιόρτασαν το Πάσχα την περασμένη εβδομάδα.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο πιο δυνατός άνθρωπος της Γης, ο Zachary Levi με την ταινία "Shazam!". Η ταινία είδε πτώση ύψους -29%, αλλά παρόλα αυτά πρόσθεσε $17,3 εκ. στα συνολικά της κέρδη, τα οποία μέχρι στιγμής ανέρχονται στα $322,8 εκ. παγκοσμίως.

Αυτό είναι το Τop 10 της εβδομάδας που μας πέρασε:

The Curse of La Llorona - $26,5 εκ.Shazam! - $17,3 εκ.Breakthrough - $11,1 εκ.Captain Marvel - $9,1 εκ.Little - $8,4 εκ.Dumbo - $6,8 εκ.Pet Sematary - $4,8 εκ.Missing Link - $4,3 εκ.Us - $4,2 εκ.Hellboy - $3,8 εκ.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΓια την πρωτιά του box office θα παλέψουν οι Avengers και ο Lion KingShazam!: Ο πιο δυνατός άνθρωπος της Γης παραμένει στην 1η θέση του box officeTo Shazam! κατέκτησε την πρώτη θέση του box office

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα