Πρώτο σε πωλήσεις το Red Dead Redemption 2 για το 2018

Για τις ΗΠΑ μιλάμε πάντα.

Σύμφωνα με το report του NPD για τον Δεκέμβρη, το RDR2 στέφθηκε best-selling game για το 2018 στις ΗΠΑ, με το Super Smash Bros. Ultimate να κερδίζει τον αντίστοιχο

τίτλο αλλά μόνο για το μήνα αυτό.

Η μάχη για την πρώτη θέση ήταν πολύ δυνατή, με το Black Ops 4 αφού το παιχνίδι είχε βγει πρώτο σε πωλήσεις τον Οκτώβριο, με το RDR2 να κερδίζει με τη σειρά του το Νοέμβριο. Μέχρι το Νοέμβριο μάλιστα το COD ήταν πρώτο, όμως τα πράγματα από τότε άλλαξαν ριζικά.

Για τον Δεκέμβρη τώρα το RDR2 ήρθε δεύτερο και το Black Ops 4 τρίτο, με το Super Smash Bros. Ultimate να κερδίζει τον τίτλο του μήνα αλλά και τον πέμπτο καλύτερο για τη χρονιά.

To Ultimate με τη σειρά του ξεπέρασε κατά 70% το Super Smash Bros. Brawl και έγινε και επίσημα το best-selling exclusive για τον πρώτο μήνα του στην ιστορία των video games.

Τώρα σε ό,τι αφορά άλλα ενδιαφέροντα ρεκόρ, το Mario Kart 8 έγινε το δεύτερο best-selling racing game όλων των εποχών, το NBA 2K19 έγινε το best-selling sports game της χρονιάς ενώ η Nintendo έγινε ο εκδότης λογισμικού με τα περισσότερα έσοδα, κάτι που είχε να κάνει από το 2009.

Τα top 10 για το Δεκέμβρη του 2018:

Super Smash Bros. Ultimate Red Dead Redemption 2 Call of Duty: Black Ops 4 Battlefield V NBA 2K19 Mario Kart 8 Madden NFL 19 Super Mario Party Pokemon: Let’s Go, Pikachu! Marvel’s Spider-Man

Για περισσότερα σχετικά με τις πωλήσεις των παιχνιδιών ρίξτε μια ματιά στις πωλήσεις, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αλλά και στη λίστα με τα best-selling games των τελευταίων 23 χρόνων.

IGN Greece Σε διαμάχη για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων οι developers του Red Dead Redemption 2 Το Red Dead Online προσθέτει mode που μοιάζει με Battle Royale Το Red Dead Redemption 2 νικάει το Black Ops 4 στις πωλήσεις του Νοεμβρίου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα