Πρώτο αντίο από Τριάδη

Μετά από έξι σεζόν, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχαιρετά τον ΑΟΞ – Συγκινητικό αποχαιρετιστήριο σημείωμα, με μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας.

Το ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού στον ΑΟΞ ξεκίνησε σήμερα (9/5), με τον Παναγιώτη Τριάδη να αποτελεί τον πρώτο παίκτη που αποτελεί παρελθόν. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είπε αντίο στην Ξάνθη μετά από έξι σεζόν, στέλνοντας παράλληλα μήνμα στους φίλους της ομάδας για περισσότερη στήριξη προς αυτήν.

Στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο
κοινωνικής δικτύωσης έγραψε απόψε ο Τριάδης: «Θα ήθελα αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσω τους πάντες, από τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και το προσωπικό, μέχρι τη διοίκηση για τα 6 χρόνια που πέρασα εδώ, παίζοντας 96 παιχνίδια για την ομάδα. Ήταν μια διαδρομή με τα πάνω της και τα κάτω της. Υπήρξαν μεγάλες στιγμές, αλλά και κάποιες άσχημες, που προήλθαν περισσότερο από τραυματισμούς. Εύχομαι στην ομάδα τίποτα λιγότερο από επιτυχία. Αλλά θα ήθελα με αυτή την αφορμή να πω ότι θα ευχόμουν οι φίλαθλοι να υποστήριζαν περισσότερο την ομάδα. Είναι λυπηρό να βλέπεις μια ομάδα με τόσο μεγάλη επιτυχία, να μην παίρνει την υποστήριξη που της αξίζει».

Να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης Τριάδης πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη από τη Βέχεν Βισμπάντεν (Γ’ κατηγορία Γερμανίας) το καλοκαίρι του 2012. Στις έξι αυτές σεζόν στην ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε σε 80 αγώνες πρωταθλήματος, σημειώνοντας 5 γκολ (κανένα τη σεζόν που μόλις τελείωσε). Επιπλέον, έπαιξε σε 14 αγώνες Κυπέλλου, σκοράροντας 3 γκολ (όλα αυτή τη σεζόν), και σε 2 αγώνες στην Ευρώπη, χωρίς κάποιο τέρμα. Συνολικά, δηλαδή, έπαιξε σε 96 αγώνες στον ΑΟΞ, πετυχαίνοντας 8 γκολ.

Ήταν ο μεγάλος άτυχος της περιόδου 2014-15, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε ουσιαστικά εκτός αγώνων. Είχε παίξει εκείνη τη σεζόν μόλις σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 1 Κυπέλλου. Ο τραυματισμός τον πήγε τόσο πίσω, που και την επόμενη περίοδο, 2015-2016, έπαιξε μόνο σε 12 αγώνες συνολικά (10 πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου). Επανήλθε τις δύο τελευταίες σεζόν, με 30 συμμετοχές συνολικά τη σεζόν 2016-2017, και 22 συμμετοχές τη σεζόν 2017-2018, όμως, κάπου εδώ ο κύκλος έκλεισε.

Πάντως, δεν είναι απίθανο να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει εντός των τειχών, καθώς ήδη ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει εκφράσει επιθυμία να τον εντάξει στο δυναμικό του. Αυτό, όμως, θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

Σε ό,τι αφορά στον ΑΟΞ, το ξεκαθάρισμα θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες. Ήδη, οι συζητήσεις με κάποιους παίκτες, που δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, όπως ο Μεχία, ο Ντε Λούκας και ο Λισγάρας, είναι σε εξέλιξη, οπότε όλα είναι ανοικτά.

I want to take this moment to thank everyone from my teammates to the coaches and the staff, all the way to the management for the past 6 years in which I played 96 games for the club. It’s been an up and down ride for me personally. I had some great moments but also some very sad moments most of them caused by injuries. I wish the team nothing but success... but I do want to take this opportunity and say that, I wish the fans would support the team more. It’s sad to see a team with so much success, not have the support it deserves. Θα ήθελα αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσω τους παντες, από τους συμπαίκτες μου. τους προπονητές και το προσωπικό μέχρι την διοίκηση για τα 6 χρόνια που πέρασα εδώ, παίζοντας 96 παιχνίδια για την ομάδα. Ήταν μια διαδρομή με τα πάνω της και τα κάτω της. Υπήρξαν μεγάλες στιγμές αλλά και κάποιες άσχημες που προήλθαν περισσότερο από τραυματισμούς. Εύχομαι στην ομάδα τίποτα λιγότερο από επιτυχία. Αλλά θα ήθελα με αυτή την αφορμή να πω, ότι θα ευχόμουν οι φίλαθλοι να υποστήριζαν περισσότερο την ομάδα. Είναι λυπηρό να βλεπεις μια ομάδα με τόσο μεγάλη επιτυχία, να μην παίρνει την υποστήριξη που της αξίζει. Love yours PT7

Keywords
Τυχαία Θέματα