Πρώτη νίκη στο Ντουμπάι για τη Σάκκαρη (highlights)

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια με πάθος και αποφασιστικότητα, ξεπέρασε γρήγορα το εμπόδιο της Ισπανίδας με 6-2, 6-4 και τσέκαρε το εισιτήριο της για τον επόμενο γύρο του Dubai tennis Championships, εκεί όπου θα περιμένει είτε την Παολίνι, είτε τη Φερνάντες.

Μάλιστα, η Μαρία δεν έδειξε επηρεασμένη από το γεγονός πως δεν είχε προπονητή («διαζύγιο» με τον Τομ Χιλ, έπειτα από συνεργασία έξι ετών), αφού παρουσιάστηκε

απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο της και πέτυχε την πρώτη νίκη της στο κυρίως ταμπλό του Ντουμπάι, μετά από τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Σάκκαρη, λοιπόν, μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο game έκανε break, δείχνοντας από πολύ νωρίς τις διαθέσεις της. Η Ναβάρο αντέδρασε και πήρε πίσω το χαμένο σερβίς της στο τέταρτο game, ισοφαρίζοντας σε 2-2, όμως η απάντηση της Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή. Δύο ακόμη break στο 5ο και 7ο game και κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-2 σε μόλις 32 λεπτά.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε εξίσου καλά για τη Σάκκαρη, αφού με το… καλημέρα έκανε break και απέκτησε πλεονέκτημα. Η Ναβάρο αντέδρασε ξανά στο τέταρτο game και ισοφάρισε σε 2-2, για να ακολουθήσουν διαδοχικά break. Η Σάκκαρη δεν έχασε τη συγκέντρωση της, προηγήθηκε 5-4 και ακόμη και στο 10ο game που τα πράγματα ζόρισαν αρκετά, η Ελληνίδα τενίστρια κράτησε το σερβίς της, «σβήνοντας» ένα break point της Ισπανίδας, και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 6-4.

Keywords
Τυχαία Θέματα