«Πρώτη» με παρουσίαση και νέες μεταγραφές στην ΑΕΛ (photos)

Μια μέρα γεμάτη με εικόνες από το μέλλον σε φόντο «βυσσινί» η σημερινή στο Θεσσαλικό κάμπο.
Η ΑΕΛ έκανε την πρώτη της προπόνηση στο AEL FC Arena ενώ είχε προηγηθεί η παρουσίαση νέων αποκτημάτων. Όχι όλων.. Και πώς να γίνει αυτό, καθώς αυθημερόν η ΠΑΕ προχώρησε σε τρεις νέες μεταγραφές μιλώντας επίσημα για λίγες ακόμα επικείμενες προσθήκες!

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα προγραμματισθέντα. Δηλαδή η παρουσίαση των νέων
αποκτημάτων και κατόπιν η ανοιχτή προπόνηση.

Με τις νέες φανέλες εμφανίστηκαν, ο τερματοφύλακας Γκέκας, οι ακραίοι Καρανίκας, Κάσσος, ο στόπερ Γρομητσάρης, οι χαφ Σαχίτι (Κόσοβο), Νούσιος, Πινακάς, Μπάμης και Χαλάτσης όπως και οι κυνηγοί Φρίουϊ (Αλγερινός), Μορσί (Αιγύπτιος) και Νικολούδης.
Είχαν προηγηθεί άλλες δύο προσθήκες! Ο 28χρονος Σκοπιανός μέσος Μίλοβαν Πέτροβιτς που αγωνίζονταν στην Όσιγιεκ της Κροατίας και ο νεαρός Λευτέρης Μπάμης ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Τέλειωσαν οι προσθήκες; Μάλλον όχι καθώς ακόμα κι αυτοί που παρουσιάστηκαν αλλά και προπονήθηκαν πιο μετά στο τερέν του γηπέδου της ΑΕΛ είναι «υπό αξιολόγηση..» όπως τόνισε ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου προαναγγέλοντας άλλες 2-3 προσθήκες στη θερινή μεταγραφική περίοδο ενώ στο Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πάνε 27-28 ποδοσφαιριστές!

Ο τεχνικός της ομάδας εμφανίστηκε αποφασισμένος για σκληρή δουλειά, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια.
«Εγώ θέλω να πω πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά έτσι ώστε αυτή η μεγάλη ομάδα να μπορέσουμε να είμαστε αντάξιοι όλοι. Δεν προγραμματίζουμε κάτι, μόνο δουλειά. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και πρέπει να τις βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο.. Ικανοποιημένος δεν μπορεί να είναι κανένας προπονητής στην μεταγραφική περίοδο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ήρθαν σοβαροί και νεαροί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Έχουν παίξει όλοι την περασμένη σεζόν και αναμένεται να υπάρξουν ακόμα 2-3 μεταγραφές. Τότε θα φανεί αν είναι επιτυχημένη χρονιά. Μπορεί να υπάρξει και αποτυχία σε κάποια, αλλά όλα θα κριθούν στο τέλος..» είπε μεταξύ άλλων.

Δεν προπονήθηκαν οι Μορσί, Σαχίτι και Πέτροβιτς.

Κόσμος δεν υπήρχε πολύς στις εξέδρες. Γενικά στην Θεσσαλική πόλη και λόγω της εποχής οι φίλαθλοι περιμένουν να δούνε πρώτα κι αυτό έδειξε πως το ξέρει και το κατανοεί ο προπονητής μαζί με τους παλαιότερους της ομάδας!

Ο Αλέξης Κούγιας πάντως έπλεξε το εγκώμιο του 26χρονου Αιγύπτιου Μορσί χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη προσθήκη ως "την μεγαλύτερη μεταγραφή της νεότερης ιστορίας της ομάδας.."
Keywords
Τυχαία Θέματα