Πρωτάθλημα δεύτερης θέσης!

Μπορεί η Παρί να ηττήθηκε για πρώτη φορά στη σεζόν στη Βρετάνη από τη Ρεν, νέο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα πάντως στη Γαλλία δεν απέκτησε κι αυτό γιατί οι διώκτες (τύπου Λιόν, Λιλ, Μαρσέιγ και Μονακό) της πρωτοπόρου στη βαθμολογία απέχουν αρκετά από το να θεωρηθούν συνδιεκδικήτριες της κούπας.

Η Λανς είναι στη δεύτερη θέση με διαφορά οκτώ πόντων από την ομάδα του Μέρσι. Και το μονο σίγουρο είναι ότι η Λανς δεν θα πάρει το πρωτάθλημα!

Το

μόνο που κάνει για την ώρα η καταπληκτική ομάδα του Εζ είναι να παραδίδει μαθήματα συγκρότησης συνόλου για δεύτερη σερί σεζόν, συνόλου που βάζει κάτω τη μπάλα και παίζει σε κάθε έδρα ποδόσφαιρο. Παράδειγμα, το 3-2 στην έδρα της Μαρσέιγ!



Η Λιόν είναι σε μεταβατικό στάδιο μαθαίνοντας τις μεθόδους Μπος, η Μαρσέιγ γκελάρει προσαρμοζόμενη στις επιθετικές απαιτήσεις Σαμπάολι, η Μονακό και η Λιλ με ευρωπαϊκές σκοτούρες δυσκολέυονται να κρατήσουν πολλά καρπούζια στην ίδια περυσινή μασχάλη, συνεπώς, το πρωτάθλημα στη Γαλλία έχει νικητή από τον Οκτώβριο! Την Παρί! Ουδεμία έκπληξη.

Το θέμα είναι ποια ομάδα θα πάρει το… πρωτάθλημα της δεύτερης θέσης. Αυτό είναι το έπαθλο. Η ανανεωμένη Νις του Γκαλτιέ και τα κλασικά φαβορί Λιόν, Μονακό, Μαρσέιγ και Λιλ θα κοντραριστούν μέχρι το τέλος. Η Λανς δύσκολα θα αντέξει στη δοκιμασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα