Πρωταγωνιστής στο "A Quiet Place 2" ίσως γίνει ο Brian Tyree Henry

Θα είναι καλός ή κακός;

Μια νέα προσθήκη ενδέχεται να αποκτήσει το sequel του "A Quiet Place".

Σύμφωνα με το The Wrap, ο ηθοποιός Brian Tyree Henry βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, πλάι στους Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah

Jupe και Cillian Murphy. Ο Henry είναι γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Alfred Miles στη σειρά του FX, "Atlanta". Έχει πρωταγωνιστήσει στα "Widows", "If Beale Street Could Talk" και "Spider-Man: Into the Spider-Verse", ενώ για την guest εμφάνισή του στη σειρά "This Is Us", ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy. Αναμένουμε να τον δούμε στα "Child’s Play", "The Woman in the Window", "Super Intelligence", "Joker" και "Godzilla vs. Kong".

O Brian Tyree Henry ως Alfred Miles στο "Atlanta"

O John Krasinski, ο οποίος σκηνοθέτησε και έγραψε την πρώτη ταινία, θα επιστρέφει στο σενάριο και την σκηνοθεσία της συνέχειας. Ο προϋπολογισμός για την υλοποίηση του sequel φαίνεται πως ανέβηκε μετά την επιτυχία του πρώτου και πλέον θα είναι πάνω από 17 εκ.. Να υπενθυμίσουμε ότι η ταινία απέφερε, τελικά, $328 εκατομμύρια έσοδα διεθνώς. Το review της μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Ο Krasinski και οι παραγωγοί Andrew Form, Brad Fuller και Michael Βay, λέγεται πως έχουν βασίσει την ιστορία για το sequel σε μία από τις δύο επιλογές: είτε μια ιστορία που αφορά μια νέα πλευρά στον μεταποκαλυπτικό κόσμο και τα πλάσματα που πρωτοείδαμε στην πρώτη ταινία, είτε μια ιστορία που θα είναι άμεση συνέχεια της πρώτης, επικεντρωμένη στη μητέρα και τα παιδιά.

Τα νέα για το sequel έφτασαν λίγο μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας τον περασμένο Απρίλιο, ενώ τον Φεβρουάριο που μας πέρασε μάθαμε ότι η ταινία βρίσκεται όντως στα σκαριά. Η ημερομηνία πρεμιέρας της έχει οριστεί για τις 15 Μαΐου 2020.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΟ Ansel Elgort πρωταγωνιστεί στο πρώτο trailer του "The Goldfinch"The Kitchen - Official Trailer #1Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 27/05-02/06

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα