''Προπόνηση'' για την Ρεάλ ενόψει Παναθηναϊκού

Δύο μέρες μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στην Ευρωλίγκα η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες για το Ισπανικό πρωτάθλημα κερδίζοντας εύκολα την Σαν Πάμπλο Μπούργος με 96-81.Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε νωρίς με 15 πόντους διαφορά (28-13). Η Ρεά συνέχισε ακάθεκτη και στον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα να μπει μπροστά στο ημίχρονο με 22 πόντους διαφορά. ( 53-31 ).

6 πάικτες με διψήφιο αριθμό πόντων
Πρώτος σκόρερ για την βασίλισσα αναδείχθηκε ο Τζέισι Κάρολ με 18 πόντους (5/7 δίποντα).
Ο Αμερικανός αγωνίστηκε μόλις 14 λεπτά, με
τον συμπατριώτη του Άντονι Ράντολφ να προσθέτει 13 και να μαζέυει 6 ριμπάουντ, τον Γιούστα να πετυχαίνει επίσης 13 πόντους , όπως και ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι Έντι Ταβάρες που τελείωσε το παιχνίδι με νταμπλ-νταμπλ βάζοντας 13 πόντους και παίρνοντας 13 ριμπάουντ.
Με διψήφιο αριθμό πόντων τελείωσαν το παιχνίδι και οι Ρέγες, Καμπάσο που πέτυχαν από 11 και 10 πόντους αντίστοιχα. Στα χαμηλά ο Ντόντσιτς που σημείωσε μόλις 3 πόντους παίρνοντας ανάσες από τον Λάσο αφού έπαιξε 14 λεπτά.
Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν το Άλεξ Λόπεζ που τελείωσε το ματς με 16 πόντους. Η Ρεάλ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογικού πίνακα στην ACB μετά από 21 αγώνες έχοντας 19 νίκες και μόλις 2 ήττες.
Keywords
Τυχαία Θέματα