Πρόκριση στα ημιτελικά στην Αδελαΐδα για την Κασατκίνα

Η Ντάρια Κασατκίνα επικράτησε με 2-0 σετ(6-3, 7-6(7-3) της Πέτρα Κβίτοβα και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά στο τουρνουά της Αδελαΐδας.


Το σετ των brake!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κβίτοβα να έχει το σερβίς, ωστόσο κάνοντας αρκετά λάθη, επέστρεψε στην αντίπαλό της να πάρει πολύ νωρίς μπρέικ στο ματς. Θα περίμενε κανείς πως η νεαρή ρωσίδα θα κρατούσε το σερβίς της, όμως η Τσέχα έπαιξε αρκετά σωστά και απάντησε με μπρέικ. Γι ακόμη όμως μια φορά, στο σερβίς της έκανε αρκετά λάθη για να έρθει

τρίτο διαδοχικό μπρέικ! 2-1.
Μετά από 13 λεπτά η Κασατκίνα έγινε αυτή που κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 3-1. Μέχρι εκείνο το σημείο είχε 14 αβίαστα λάθη η Πέτρα Κβίτοβα!
H Τσέχα κράτησε επίσης για πρώτη φορά στο ματς το σερβίς της για να κάνει το 3-2 και με μπρέικ ισοφάρισε σε 3-3. Ωστόσο το πρόβλημα της, φαίνονταν πως ήταν όταν είχε το σερβίς. Πολλά λάθη, είτε με το φόρχαντ είτε με το μπάκχαντ, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα η Κασατκίνα να παίρνει μπρέικ…δώρο! (4-3).
Η 32χρονη έφτασε κοντά στο μπρέικ στο όγδοο γκέιμ όμως η Κασατκίνα έστω και με δυσκολία γύρισε την εις βάρος της κατάσταση για το 5-3. Εν συνεχεία κράτησε το σερβίς της για να κλείσει σε 34 λεπτά το πρώτο σετ 6-3.
Η Κβίτοβα στο πρώτο σετ είχε 2 άσους, 5 διπλά σφάλματα, 13 winners, και 27 αβίαστα λάθη! Η Ρωσίδα, είχε μόλις 6 αβίαστα λάθη και ένα διπλό σφάλμα με 50% στο πρώτο σερβίς.

Ανέβηκε η Κβίτοβα, αλλά δεν ήταν αρκετό


Στο έβδομο γκέιμ του δεύτερου σετ, η Κβίτοβα βρέθηκε να έχει τρεις ευκαιρίες για μπρέικ και κατάφερε να τις μετατρέψει σε μπρέικ υπέρ της για το 4-3!
Η απάντηση πάντως ήταν άμεση για την Κασατκίνα που έσπασε το σερβίς της Τσέχας για το 4-4. Η 25χρονη Ρωσίδα, με τα κόπων και βασάνων έκανε το 5-4.
Η Κβίτοβα έκανε σερβίς στο 6-5 και βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο μπρέικ, δηλαδή match points. Κατάφερε ωστόσο να κάνει το 40-40 και να ισοφαρίσει σε 6-6 στη συνέχεια.
Στο Tie break, η Κασατκίνα ήταν καλύτερη έκανε το 7-3 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
Η Κβίτοβα είχε 33 Winners, 55 αβίαστα λάθη ενώ η Ρωσίδα 6 winners και 13 αβίαστα λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα