Πρόκριση με... καρέ του Λουκίνα

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνέτριψε 5-0 την Θύελλα Καμαρίου. Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Λουκίνας με τέσσερα γκολ, ένα πέτυχε και ο Απόστολος Σκόνδρας. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με αυτή της Σαντορίνης να κάνει πολλά εύκολα λάθη. Έφτασε τους έξι βαθμούς η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, χωρίς πόντο η Θύελλα.

Τελείωσε το ματς με το… καλησπέρα
Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκε ο ΠΑΣ για να ανοίξει το σκορ, όταν
από ωραία κάθετη του Βιδάλ, ο Κακούμπα έβγαλε τη σέντρα για να πετύχει το πρώτο του γκολ με την ομάδα ο Γιάννης Λουκίνας.

Στο 6’ ο επιθετικός του ΠΑΣ άγγιξε το 2-0, ενώ στο 12’ ο Κακούμπα είδε τον Τσουκαλά να διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του. Το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ ήταν δώρο του γκολκίπερ της Θύελλας, καθώς από κόρνερ του Γιάκου έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Λουκίνας με κοντινό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Η πρώτη τελική της ομάδας της Σαντορίνης ήρθε στο 36’ με το σουτ του Ζανελάρι να κοντράρει στον Γιάκο και να περνάει δίπλα από την εστία του Νεόφυτου.

Στο 41’ ο Γιάννης Λουκίνας πέτυχε χατ-τρικ, όταν από γύρισμα Βιδάλ η μπάλα κόντραρε στον Τσουκαλά και ο επιθετικός του ΠΑΣ απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ημίχρονο έκλεισε με δύο τελικές των φιλοξενούμενων, στο 44’ ο Γελκαδάρης είδε τον Νεόφυτο να διώχνει τη μπάλα ενστικτωδώς με το κεφάλι και στο 45’ ο Αρβανίτης με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.

Συνέχισε το… βιολί του ο Λουκίνας
Ο Γιάννης Λουκίνας το είχε δηλώσει από νωρίς πως θα είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το δοκάρι του Κάστρο στο 50’ και του Βιδάλ στο 58’, η Ηπειρώτικη ομάδα δέκα λεπτά αργότερα έφτασε σε τέταρτο γκολ με τον Απόστολο Σκόνδρα, ο οποίος βρήκε δίχτυα μετά από κόρνερ του Βιδάλ.

Το καρέ τερμάτων από τον Γιάννη Λουκίνα σημειώθηκε στο 71ο λεπτό: Σέντρα του Γιάκου, κεφαλιά του επιθετικού του ΠΑΣ για το 5-0.

Η ομάδα της Σαντορίνης όσο περνούσε η ώρα έμενε από δυνάμεις και το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο και στο 74’ λίγο έλειψε να έρθει έκτο γκολ με τον Φίλωνα να κάνει την προβολή και τον γκολκίπερ της Θύελλας να διώχνει σε κόρνερ.

Οι ενδεκάδες:
ΠΑΣ Γιάννινα: Νεόφυτος - Αποστολόπουλος (60’ Αθανασιάδης), Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Κακούμπα - Κούζικ, Κάστρο, Βιδάλ, Γιάκος (72’ Νάουμετς) - Λουκίνας, Παμλίδης (65’ Ξύδας).
Θύελλας Καμαρίου: Τσουκαλάς- Λιγνός (65’ Βλαβιανός), Ρέτζο, Μαντούσης (55’ Δαβίλας), Γελαδάρης - Φίλων, Γιάννης – Σιμιτζής (63’ Γατσέλος), Ζανελάρι, Αρβανίτης - Μαυρομάτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα