Πρόκριση για Έβερτον, Νόριτς, σε ρεβάνς η Νότιγχαμ

Στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκαν Έβερτον και Νόριτς, με την Νότιγχαμ να πηγαίνει σε ρεβάνς μετά το 2-2 στην έδρα της Μπλάκπουλ.

Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας 1-0

Με γκολ του Αντρέ Γκόμες στο 42ο λεπτό η Έβερτον ξεπέρασε το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας.

Μπρίστολ Ρόβερς-Νόριτς 1-3

Πρόκριση με ανατροπή για την Νόριτς, η οποία βρέθηκε να χάνει από την Μπρίστολ Ρόβερς όμως βρήκε τρία γκολ

για να ξεπεράσει το εμπόδιο και να βρεθεί στον 4ο γύρο του FA Cup. Η Μπρίστον προηγήθηκε στο 20′ με τον ΜακΚόρμικ, όμως το δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε η Νόριτς. Η ομάδα του Βάγκνερ ισοφάρισε με τον Γκαμπριέλ Σάρα στο 53′ και έξι λεπτά αργότερα από το σημείο του πέναλτι ο Άινταχ έκανε την ανατροπή. Η πρόκριση σφραγίστηκε με το γκολ του ΜακΛιν στο 87′.

Μπλάκπουλ-Νότιγχαμ 2-2

Μεγάλη ευκαιρία να ξεμπερδέψει από τον πρώτο αγώνα του FA Cup πέταξε η Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία προηγήθηκε 2-0 της Μπλάκπουλ, όμως η ομάδα του Κράιτσλι που παίζει στην League 1 κατάφερε να ισοφαρίσει με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο άνοιξε το σκορ στο 16′ με τον Ομομπαμιντέλε και στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους ο Ντανίλο διπλασίασε τα τέρματα της Φόρεστ και φάνηκε να “καθαρίζει” την πρόκριση. Η Μπλάκπουλ όμως δεν παράτησε το ματς και με γκολ του Μόργκαν στο 61′ επέστρεψε στο ματς για να στείλει την πρόκριση σε δεύτερο παιχνίδι χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Τζόζεφ στο 78′.

Keywords
Τυχαία Θέματα