Πρόκριση για Άιγυπτο και Νότιο Αφρική

ΑΝΓΚΟΛΑ -ΑΙΓΥΠΤΟΣ 0-0

Η Αίγυπτος με δύο νίκες και στην πρώτη θέση του ομίλου έκανε αγγαρεία απέναντι στην Ανγκόλα που καιγόταν για αποτέλεσμα. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κάθισε στον πάγκο παρέα με τον Ομάρ Μαρμούς καθώς η ομάδα έπαιξε με 11 αλλαγές. Η Ανγκόλα προσπάθησε για το θαύμα αλλά περίμενε και συνδυασμό αποτελεσμάτων….Χωρίς νίκη αποχαιρέτησε την διοργάνωση η Ανγκόλα που δεν κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα από τα φαβορί του τουρνουά.

ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ – ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ

2-3

Το φαβορί πήρε προβάδισμα νωρίς στο σκορ και στο 7ο λεπτό ο Μορέμι έβαλε μπροστά (0-1) τους Νοτιοαφρικανούς. O 23χρονος επιθετικός της Μάδεργουελ, Μανβανίσε ισοφάρισε για τη Ζιμπάμπουε που ήθελε μονάχα νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση (1-1, 19ο λεπτό).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ένας επιθετικός που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Μπέρνλι, ο Λάιλ Φόστερ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για τη Νότιο Αφρική (1-2, 50ο λεπτό). Αυτογκόλ και νέα ισοφάριση με τον Όμπρεϊ Μοντίμπα να στέλνει σε λάθος δίχτυα την μπάλα (2-2, 73ο λεπτό). Η Νότιος Αφρική δε πήρε κανένα ρίσκο και έψαξε τη νίκη. Τα κατάφερε με το πέναλτι του Απόλις μετά το χέρι του Νακάμπα μέσα στη περιοχή και 2-3 στο 82ο λεπτό!

Βαθμολογία 2ος όμιλος

Αίγυπτος 7 (2-1-0)

Νότιος Αφρική 6 (2-0-1)

Ανγκόλα 2 (0-2-1)

Ζιμπάμπουε 1 (0-1-2)

Keywords
Τυχαία Θέματα