Πρώην παραγωγός της Epic Games θα είχε ακυρώσει το Fortnite

Άγιε άνθρωπε...

Σε μια συνέντευξη με το Game Informer, ο πρώην production director της Epic Games, Rod Fergusson, ανέφερε πως αν είχε μείνει στην εταιρεία, το Fortnite θα είχε ακυρωθεί.

Το Fortnite: Save the World, ένα είδος horde mode defense παιχνιδιού, με τα ίδια building
mechanics, είχε αρχική την θέση του δημοφιλούς πλέον franchise. Το 2017, όποτε και προστέθηκε το battle royale mode, ξεκίνησε και η μεγάλη επιτυχία του Fortnite.

Ο Fergusson, που είναι επικεφαλής στην Coalition, έφυγε από την Epic Games το 2012.

Όταν ήταν [Fortnite] Save the World, ήταν ένα έργο που είχε μερικές προκλήσεις ", δήλωσε ο Fergusson. "Ως διευθυντής παραγωγής εκείνη την εποχή, το παιχνίδι αυτό δεν θα είχε περάσει τα κριτήρια που θέτω για ένα παιχνίδι. Έτσι κάθε φορά που οι άνθρωποι με κοιτούν και ρωτούν «δεν αισθάνεσαι κακός;» απαντώ όχι, γιατί αν εμένα στην Epic, δεν θα είχατε το παιχνίδι που τόσο αγαπάτε.

Όταν ρωτήθηκε αν χάνει τον ύπνο για την επιτυχία της Fortnite και τη συμμετοχή του, ο Fergusson είπε ότι είναι «ευτυχής για την επιτυχία της ομάδας του Fortnite».

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΤο επόμενο crossover του Fortnite έχει σχέση με τα Air JordansΗ Epic Games φέρνει τον John Wick στο FortniteΧρόνους μας άφησαν οι Tilted Towers του Fortnite

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα