Προετοιμασία με Μπίσεσβαρ, φυσική κατάσταση ο Πέλκας

Ενα σοβαρό λόγο να χαμογελάσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέκτησε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στη μέση του και να βγάζει απροβλημάτιστα τη σημερινή προπόνηση. Ο λόγος δεν έχει να κάνει απλώς με τη διαθεσιμότητα του Ολλανδού μέσου αλλά με την ταυτόχρονη απουσία του τραυματία Δημήτρη Πέλκα.

Μια κι ο λόγος για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, που το βράδυ της Τετάρτης υποβλήθηκε σ’ επιτυχή επέμβαση για το κάταγμα στη μύτη που αποκόμισε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, σήμερα επέστρεψε στη Νέα
Μεσημβρία και ξεκίνησε χαλαρό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με στατικό ποδήλατο στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής εν όψει της Κυριακάτικης, εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, κομβικό αγώνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η τεχνική ηγεσία δοκίμασε στην πράξη τις σκέψεις της σ’ επίπεδο σχήματος και προσώπων, ενώ η τελική πράξη θα γραφτεί αύριο στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Αγρίνιο, στο γήπεδο της Τούμπας στις 10.30, από την οποία θα προκύψει κι η αποστολή του αγώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα