Πρεμιέρα και πρώτο trailer για το Star Wars Resistance

A long time ago...

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέους επαναστάτες του Star Wars στην νέα σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney "Star Wars Resistance", που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο. Η σειρά διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα του "Star Wars: The Force Awakens".

Το "Resistance"

είναι δημιουργία του Dave Filoni (Star Wars Rebels) και θα κάνει πρεμιέρα μιας ώρας στις 7 Οκτωβρίου στα Disney Channel, DisneyNOW and Disney Channel VOD των ΗΠΑ. Η προβολή του θα γίνει και στα αντίστοιχα κανάλια παγκοσμίως, χωρίς να γνωρίζουμε όμως πότε.

Σύμφωνα με την Disney, το show θα ακολουθεί τον Kazuda Xiono (aka "Kaz"), έναν "νεαρό πιλότο της Resistance σε μια μυστική αποστολή για την παρακολούθηση της ολοένα και αυξανόμενης απειλής του First Order".

Το πιλοτικό επεισόδιο ονομάζεται "The Recruit", και έχεις τους Poe Dameros και BB-8 να κατευθύνουν τον Kaz στην νέα του αποστολή. Ο Kaz θα πρέπει να δουλέψει ως μηχανικός και να ζήσει με τον παλιό φίλο του Yeager, έναν βετεράνο πιλότο που δουλεύει ως μηχανικός αστρόπλοιων μαζί με την ομάδα του Tam, Neeku και Bucket.

Οι ηθοποιοί των ταινιών, Oscar Isaac και Gwendoline Christie, θα δανείσουν την φωνή τους στους χαρακτήρες τους στην σειρά, Poe Dameron και Captain Phasma, αντίστοιχα.Το cast επίσης συμπληρώνουν οι Christopher Sean (Days of Our Lives), Suzie McGrath (East Enders), Scott Lawrence (Legion), Myrna Velasco (Elena of Avalor), Josh Brener (Silicon Valley), Donald Faison (Scrubs), Bobby Moynihan (DuckTales), Jim Rash (Community) και Rachel Butera (Tammy’s Tiny Tea Time).

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Εκτός της πλατφόρμας της Disney μένουν οι πριν το 2019 Star Wars ταινίες Μόνο υλικό κατάλληλο για ανηλίκους θα έχει η νέα πλατφόρμα της Disney Έφυγε απ' την ζωή η Ρίκα Βαγιάννη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα