Πρεμιέρα για το νέο φωτεινό πίνακα στο Σ.Ε.Φ.

Τις τελευταίες δοκιμές κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο νέο, σύγχρονο, matrix του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Στον νέο φωτεινό πίνακα όχι μόνο θα είναι πιο ευανάγνωστα τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού (σκορ,πόντοι, φάουλ, κλπ), αλλά θα υπάρχει δυνατότητα να προβάλλονται πάσης φύσεως βίντεο των χορηγών των «ερυθρόλευκων». Αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» θα απολαύσουν το νέο matrix
στον αγώνα απέναντι στη Μπάγερν (Τρίτη 19/3, 21:00).

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Σ.Ε.Φ.:
"Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της αναβάθμισης τόσο του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου, όσο και του εσωτερικού, προχώρησε στην αντικατάσταση της οθόνης Matrix της αρένας.

Η νέα έγχρωμη οθόνη Matrix, είναι τελευταίας τεχνολογίας LED, και λειτουργεί σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς των ομοσπονδιών Euroleague, FIBA, FIVB, IHF, EOK, Basket League, καλύπτοντας τις απαιτήσεις αγώνων Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Η οθόνη διαστάσεων 4x5 μ. περιέχει λογισμικά: video, καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, πετοσφαίρισης, ποδοσφαίρου σάλας, και στίβου και μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τα συστήματα για τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Εν ευθέτω χρόνω αναμένεται να αντικατασταθεί και η δεύτερη οθόνη".
Keywords
Τυχαία Θέματα