Πούμας: Ζητάει αποζημίωση από τον Ντάνι Άλβες

Οι Μεξικανοί αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Βραζιλιάνο μπακ, όταν αυτός βρέθηκε κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 23χρονης σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης. Σύμφωνα με το «UOL Sporte», η μεξικανική ομάδα θα αξιώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ από τον πρώην ποδοσφαιριστή της. Παράλληλα, απειλεί τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, ότι θα προσφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία, αν δεν καταβάλει τα συγκεκριμένα χρήματα.

Χαρακτηριστικά, η επιστολή της Πούμας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Για πολύ σοβαρές παραβάσεις του παίκτη, σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται

στη δέκατη τέταρτη και δέκατη πέμπτη ρήτρα του συμβολαίου, ο παίκτης είναι αμετάκλητα υποχρεωμένος να επιστρέψει στον σύλλογο την καταβολή της αποζημίωσης που προβλέπεται στη δέκατη πέμπτη ρήτρα του συμβολαίου, ύψους 5 εκατομμυρίων καθαρών δολαρίων, δηλαδή χωρίς φόρους ή κρατήσεις. Η Πούμας διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε όλες τις ενέργειες ενώπιον της FIFA ή/και σε οποιαδήποτε άλλη σχετική και αρμόδια δικαιοδοσία, για να διεκδικήσει την αποζημίωση, η οποία συμφωνήθηκε σύμφωνα με τους όρους της δέκατης πέμπτης ρήτρας του συμβολαίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα