Που κατέληξες βρε Κεϊρίσον

Τον θυμάστε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Κεϊρίσον που το 2009 είχε υπογράψει στην Μπαρτσελόνα; Δέκα χρόνια μετά η Βραζιλιάνικη Αλαγκοάνο τον έδιωξε μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του!!

Το 2009 η Μπαρτσελόνα είχε δώσει δεκατέσσερα εκατομμύρια Ευρώ για να αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά ταλέντα του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τον Κεϊρίσον από την Παλμέιρας!

Μετά την παρουσίαση του δεν τον είδε ποτέ κανείς με την φανέλα της Μπαρτσελόνα! Μετά από αρκετούς δανεισμούς σε Μπενφίκα, Φιορεντίνα, Σάντος, Κρουζέιρο, Κορίτιμπα επέστρεψε
στην Βραζιλία όπου για μια τετραετία είχε καλή εικόνα!

Επέστρεψε για ένα εξάμηνο στην Ευρώπη για λογαριασμό της Αρούκα στην Πορτογαλία αλλά απέτυχε ξανά και το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στην πατρίδα του.

Από τον Ιανουάριο ήταν ελεύθερος καθώς τέλειωσε το συμβόλαιό του με την Κοριτίμπα με την οποία δεν αγωνίστηκε σε ένα εξάμηνο συνεργασίας! Υπέγραψε στις 14 Ιουνίου με την Αλαγκοάνο που φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της χώρας!

K9 do Azulão! Keirrison chega como mais uma peça para o setor ofensivo! Com 30 anos, tem passagens de destaque no Coritiba e Palmeiras! Seja bem-vindo, matador!

Keywords
Τυχαία Θέματα