Ποτσετίνο για Μέσι: «Να αρχίσει η πορεία του για την όγδοη Χρυσή Μπάλα μέσω της Παρί»

Ο Μαούριτσιο Ποτσετίνο ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την επιτυχία του Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως την άξιζε, παρά τα όσα λένε κάποιοι!

Μάλιστα σημείωσε ότι ελπίζει ο ποδοσφαιριστής του να πιάσει την απόδοση που θα τον οδηγήσει στην όγδοη Χρυσή Μπάλα και στους τίτλους με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον Λιονέλ (Μέσι) και την οικογένειά του. Είναι τεράστια επιτυχία. Ελπίζω να την απολαύσει. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Αξίζει

απόλυτα την Χρυσή Μπάλα. Δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό το θέμα. Μπορώ να καταλάβω ότι σε άλλες χώρες κάποιοι δεν συμφωνούν, αλλά νομίζω ότι το άξιζε.

Ελπίζουμε επίσης ότι αυτή είναι η πρώτη μέρα της πορείας για μια όγδοη Χρυσή Μπάλα! Είμαστε όλοι χαρούμενοι που έχουμε τον Μέσι εδώ και θέλουμε να έχουμε στο τέλος της χρονιάς, πέρα από ένα ατομικό βραβείο και τρόπαια του συλλόγου.

Είναι κάτι που όλοι θέλουμε εδώ», δήλωσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Νις (01/12, 22:00) για τη Ligue 1, την οποία θα απολαύσετε από τα κανάλια Novasports.

Keywords
Τυχαία Θέματα