Ποτσετίνο: Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Τότεναμ και Τσέλσι ρίχνονται στην μάχη στο λονδρέζικο ντέρμπι που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League.

Όπως είναι λογικό, σχεδόν όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στον τεχνικό των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος των «σπιρουνιών».

Ο Αργεντίνος τεχνικός διατέλεσε προπονητής της Τότεναμ για περίπου 5 χρόνια (2014-19). Σε 293 ματς μέτρησε 160 νίκες, 60 ισοπαλίες και 73 ήττες. Μπορεί να

μην κατάφερε να κερδίσει κάποιο τρόπαιο με τα «σπιρούνια» όμως ήταν πολύ αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ την πορεία στο Champions League του 2018-19 όπου ο Ποτσετίνο οδήγησε τον σύλλογο μέχρι τον τελικό της Μαδρίτης.

Ο 51χρονος δεν έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στον πάγκο της Τσέλσι αφού σε 13 επίσημους αγώνες μετράει μόλις 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Οι «μπλε» βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας της Premier League και ψάχνουν μια μεγάλη νίκη που θα αποτελέσει το έναυσμα της αντεπίθεσης τους. Ο ίδιος ο Ποτσετίνο έχει πίστη στην ομάδα του και τονίζει συνεχώς πως η εικόνα της θα βελτιωθεί και θα επιστρέψει στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος.

Η πρώτη του επιστροφή, λοιπόν, ως αντίπαλος στο «Tottenham Hotspur Stadium» μπορεί να αποτελέσει το turning point τόσο για τον ίδιο όσο και για την Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα