Ποστέκογλου: «Πρέπει να έχουμε αποφασιστικότητα, η μπάλα δεν πάει μόνη της στα δίχτυα»

Την ήττα της Τότεναμ από τη Γουέστ Χαμ σχολίασε ο Άγγελος Ποστέκογλου. Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν νωρίς, όμως τα «σφυρία» έκλεψαν το «τρίποντο» με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα, η Τότεναμ μετρά τέσσερις σερί ήττες και μία ισοπαλία. Ο Ποστέκογλου αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που δημιουργούν οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίες δεν καταλήγουν στα δίχτυα.

«Όταν λέμε πως είμαστε καλοί, αυτό σημαίνει ότι πρέπει

να προηγούμαστε 3-0. Όλο αυτό έχει να κάνει με το να κερδίζουμε παιχνίδια. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να νικάμε. Το ότι ήμασταν μπροστά με 1-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους δεν σημαίνει ότι ήταν καλή εμφάνιση για εμάς. Θα ήταν μία καλή εμφάνιση αν ήμασταν 4-0 μπροστά στο σκορ και βάζαμε για ύπνο το ματς.

Παίζουμε κάτι που αποκαλείται καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν το βλέπω αυτό. Δεν είμαστε καλοί στην τελική προσπάθεια, είναι σαν να σκεφτόμαστε πως η μπάλα θα πάει μόνη της στα δίχτυα, χρειάζεται να έχουμε αποφασιστικότητα. Κάποιες φορές μπορούμε να καμουφλάρουμε το πώς τα πάμε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο αλλά εγώ θέλω νίκες. Για αυτό ήρθα εδώ και αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω», είπε ο 58χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα