Πόουπ: "Μόνος στόχος ένας τίτλος"

Ο Μάλικ Πόουπ βρίσκεται ακόμα στις ΗΠΑ εν αναμονή της άφιξής του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Από εκεί έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Δικεφάλου του βορρά μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και θέτοντας τους στόχους του, προσωπικούς και ομαδικούς.

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για τη νέα
σεζόν μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ;

"Θα είναι η πρώτη μου επαγγελματική σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την επιλογή μου και περιμένω με ανυπομονησία να γνωρίσω από κοντά τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου και να στρωθούμε στη δουλειά!"

Έχεις μιλήσει τηλεφωνικά με τον Ηλία Παπαθεοδώρου;

"Έχω μιλήσει με τον προπονητή. Η πρώτη μας επαφή ήταν πολύ ευχάριστη. Κατάλαβα ότι και οι δύο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι θα δουλέψουμε μαζί και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να συμβεί αυτό."

Τι γνωρίζεις για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ;

"Ξέρω ότι η Basket League είναι ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σίγουρα αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ. Θέλω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμα καλύτερη ομάδα."

Όπως είπες, θα είναι η πρώτη σου σεζόν στο επαγγελματικό μπάσκετ. Πώς περιμένεις να είναι η μετάβαση από το NCAA;

"Γνωρίζω πολύ καλά ότι το να παίζεις επαγγελματικό μπάσκετ δεν είναι εύκολο. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω και να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις."

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου μέσα στο παρκέ;

"Είμαι ένας μακρύς και αθλητικός παίκτης που συνεισφέρει και στις δύο μεριές του παρκέ. Λατρεύω να βγαίνω στον αιφνιδιασμό, μπορώ να σουτάρω από την περιφέρεια και έχω καλό χειρισμό της μπάλας."

Ποιος είναι ο στόχος σου για τη νέα σεζόν;

μόνος μου στόχος είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πάρει έναν τίτλο..."
Keywords
Αναζητήσεις
χχχ πόουπ
Τυχαία Θέματα